Reviews

“Verhagen Mondzorg werkt al enige tijd met Visutaal en vooral met de roosterplanning van het personeel. Men kan in één oogopslag zien wie aan- dan wel afwezig is, op welke locatie men werkt, welke BHV’er werkzaam is en wie afwezig is. Doordat Visutaal online is, kan men ook vanuit huis zijn of haar rooster inzien. Dit is erg handig. Omdat wij  op 3 locaties werkzaam zijn, worden technische storingen gemeld in Visutaal en van hieruit door de verantwoordelijke medewerkster opgepakt. Ook het vervolg kan men hierin terug lezen. Dit werkt erg efficiënt is onze ervaring; een probleem wordt maar 1 keer gemeld en iedereen is middels Visutaal op de hoogte van het vervolg. Visutaal is nog steeds in ontwikkeling en we zijn blij hierin mee te kunnen denken.”

Door Heidi Keuter, Praktijkmanager Volledig Mondzorg BV.

“Voor mij als officemanager is het zeer fijn dat alles nu bij elkaar in één systeem staat.Voor de praktijk is het een tool om alle registraties bij elkaar te hebben, ook vooral het instrumentarium om het goed te kunnen beheren. Conflicten op rooster gebied worden direct gesignaleerd, vakanties keurig geregistreerd, bezetting kamers in een overzicht, onderhoud data vastgelegd en vooral de protocollen die er allemaal al standaard in zitten is een aanwinst. Wat ons betreft is Visutaal zeker een aanwinst in het professionaliseren van je praktijk.

Yvonne, Officemanager van Tandartspraktijk & Dental Clinic Prinsenhof

Wij zijn blij met Visutaal omdat we vanaf elke plek, zelfs vanuit huis, kunnen werken en dingen kunnen inzien. Alle facetten zijn in Visutaal aanwezig zoals, roosters, onderhoud, verlofuren, protocollen, interne berichten en registraties. Hierdoor is het programma erg gemakkelijk en compleet! Bovendien ervaren wij een uitstekende services als het gaat om hulp en uitleg

Hilde Verhoeven, Praktijkmanager, Care for Dental B.V.